Konijnen Kalender 2025
Konijnen Kalender 2025 €13,99

Konijnen Kalender 2025

€13,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Konijnen Kalender 2025: Jouw Jaar vol Springende Vrolijkheid!

Bereid je voor op een jaar vol vrolijke oren en zachte neusjes met de Konijnen Kalender 2025! Deze 16-maanden kalender biedt een perfecte mix van praktische planning en onweerstaanbare konijnenfoto's. Elke maand wordt vergezeld door een prachtige full-color foto op glanspapier, waardoor elke bladzijde een genot is om naar te kijken.

De kalender meet 30 x 30 cm (uitgeklapt 30 x 60 cm) en begint met een speciale pagina voor de laatste vier maanden van 2024 (september - december), zodat je het oude jaar in stijl kunt afronden. Voor 2025 heeft elke maand zijn eigen pagina, compleet met overzichtelijke roosters en teksten.

Belangrijke feestdagen en vakanties zijn al voorgedrukt, en er is voldoende ruimte om je dagelijkse taken en afspraken op te schrijven. Of je nu een druk schema hebt of gewoon wilt genieten van de schattige konijnenfoto's, deze kalender helpt je om georganiseerd te blijven met een glimlach.

Mis deze unieke combinatie van functionaliteit en plezier niet – de Konijnen Kalender 2025 is de perfecte aanvulling voor elk huis of kantoor!

Specificaties
Afmeting (ca): 30 x 30 cm / 60 cm
Geschikt voor: Ophangen
Bijzonderheden: -
Konijnen Kalender 2025
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »