Blog over Knaagdieren!

Eat Your Vegetables Day

Eat Your Vegetables Day Het is vandaag "Eat Your Vegetables Day" en dat is een mooie dag om even stil te staan bij het voeren van groentes aan knaagdieren. Groente is ontzettend gezond voor konijnen. Echter is het voeren van groente aan je konijn nog niet zo simpel als het misschien lijkt.

De Gezondheid van je Knaagdier & Konijn

De Gezondheid van je Knaagdier & Konijn We willen natuurlijk allemaal dat onze dieren gezond zijn. Echter kunnen alle dieren een keer ziek worden. We willen er natuurlijk alles aan doen om dit te voorkomen. Er volgen straks enkele tips om je dier zo gezond mogelijk te houden. Echter kan het dan nog voorkomen dat een dier ziek wordt. Het is dan heel belangrijk dat dit door het baasje op tijd herkend wordt. Zo kan er op tijd een dierenarts ingeschakeld worden.

Voedselverrijking voor Konijnen

Voedselverrijking voor Konijnen Hoe geef jij je konijn zijn eten? De meeste mensen bieden het voedsel voor een konijn aan in een bakje, op een schaal of in een ruif. Ontzettend praktisch natuurlijk, het voedsel blijft zo mooi schoon en is voor de dieren altijd goed bereikbaar.

Konijnen & Cavia's in de tuin

Konijnen & Cavia's in de tuin Een buitenhuis voor konijnen of cavia's heeft twee basisdelen: een nachthok en een ruime ren. Het hok biedt een veilige plek om te slapen en beschutting bij nat of koud weer. Daarnaast is een speelruimte nodig. Niet alleen zo'n open deel onder een etagehok, ze moeten kunnen rennen!

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »